• BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,30% 0,06
  • EURO

    48,93% 0,34
  • GRAM ALTIN

    4863,17% 0,14
  • Ç. ALTIN

    7995,93% 0,00

Sesli’ye Bozhane’de muhteşem karşılama

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ile belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili Bozhane’de balıkçı esnafı ile buluştu. Balıkçılar, Sesli ve ekibini Bozhane girişinde meşalelerle karşıladı.

Gündem 25.02.2024 10:50:00 2318 0
Sesli’ye Bozhane’de muhteşem karşılama

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili Bozhane’deki balıkçı esnafını ziyaret etti. Bozhane girişinde meşaleler ve sevgi gösterileri ile karşılanan Sesli, burada balıkçılarla uzun süre sohbet etti, sorunlarını dinledi. 
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin mevcut yönetiminden çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Bozhane sakinleri “Bizim tezgahlarımızı kaldırıyor, ama adam bin kilometre öteden gelip tezgah açıyor. Ama tabii başka şeyler var” diyerek tepkisini dile getirdi. Balıkçılar olarak 4 ay sezonları olduğunu belirten balıkçı esnaflar, 8 ay boş kaldıklarını ona rağmen “Kokuyor” bahanesi ile müsaade edilmediğini ifade etti. Atatürk zamanında başlayan yağlı direkten Türk Bayrağı’nı alma geleneğinin de ortadan kaldırılmasına tepki gösteren Bozhane sakinleri, Murat Sesli’ye inandıklarını, güvendiklerini ve içlerinde bir ismi belediye meclis üyeliği listesi adayı olarak verdiklerini vurgulayarak kazanmak için canla başla çalışacaklarını dile getirdi. 
Bozhane sakinlerine “Kardeşlerim, arkadaşlarım” diye hitap ederek başlayan Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Murat Sesli, ekibiyle birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı’nı kazandıklarında dile getirilen tüm sorunların çözülebileceğini söyledi. 
“Burası deniz kenarı, burada balıkta kokacak, mısırda kokacak, simitte kokacak” diyen Sesli “Hepinizi tanıyorum 2007 ve 2008 yıllarında belediye başkanlığı da yaptım. O zamanki süreçte Bozhane’de istekler oldu, bunları yerine getirdim. Ekip arkadaşlarımız ve İyi Parti olarak Ereğli belediye başkanlığına aday olduk. Aday olurken Bozhane deyince birileri hep kötü anladılar, kötü anlattılar. Halbuki yüreği tertemiz, insan sevgisiyle dolan insanların yaşadığı yer burası. Ama birilerine inat bugüne kadar; hiçbir zaman senelerce mağdur edilen, senelerce yok sayılan, içinizden birisini ilk defa tarihinde belediye meclis üyesi olarak yanımıza aldık ve beraber yol yürümek için beraber size hizmet etmek için yola çıktım. Biliyorsunuz belediye meclis listesinde kontenjan başkanın onurudur, gururudur ve en çok güvendiği isimler oraya yazılır. Başkanı onlar taşırlar. Evet liste yapılır ama kontenjan çok önemlidir ve Korkut kardeşimizi 1. Sıraya yazarak sizlere ne kadar değer verdiğimi bilmenizi isterim. Göreve geldiğimiz zaman atıp tutmaya gerek yok. ‘Onu yaparız, bunu söyleriz, gelince şunu yapacaz’ deyipte yapılmayanlarıda biliyorum, sorunlarınızı da çok iyi biliyorum. Ve size buradan söz veriyorum: Büyüklerimizin ve sizlerin huzurunda göreve gelir gelmez ne sıkıntınız varsa, ne sorununuz varsa ne yapmamız gerekiyorsa ilk buradan başlayacağız. Kanunlar nizamlar ölçüsünde ne yapılması gerekiyorsa en üst noktaya kadar buradan başlayacağız. Sizleri çok seviyorum. Bozhane bizim için vazgeçilmezdir. Sizler olmazsanız ne kimse balık yiyebilir, ne de balığı görebilir. Ama biliyorum; yeterli desteği görüp almadığınızı da biliyoruz. Bunun içinde Korkut kardeşimle beraber, oda sizin gururunuz, oda sizlerin desteği seçilecek ve belediyeyi alacağız. 31 Mart’tan sonra Ereğli Belediyesi’nin hizmetleri buraya yığılacak. Hiç kimse ‘benim işim yapılmadı’ demeyecek, dedirtmeyeceğiz. İçinizdeki birisi artık bizimle beraber, ben desem o dedirtmeyecek. Buradaki sinerji, buradaki güç, birlik Ereğli’nin her tarafına yayılacak. Siz artık burada değil Ereğli’nin her tarafında güçlüsünüz. Ve bu gücü sizlerle beraber sırt sırta omuz omuza el ele vererek bütün Ereğli’ye yayacağız. Sizlerle beraber olduğumuz zaman biz dağ gibiyiz. Hepinizi seviyorum hepinize sevgiler ve saygılarımı sunuyorum Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.
Sesli ayrıca 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Kutlamalarını ve yağlı direk yarışlarını da mutlaka yapacaklarını söyledi.
Sesli’nin konuşmasının ardından Bozhane sakinleri seçimlerin kazanılması için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kdz. Ereğli’nin sevilen muhtarı Gündoğdu vefat etti

Kdz. Ereğli Kızılay Türkiye birincisi oldu

Filolarınızı Geleceğe Taşıyan Akıllı Çözüm: Fleet Intelligence

Gözlerinize Şıklık ve Kalite: Çetin Günay'ın Optik Tutkusu

Aydınlatmanın Zarif Duruşu: Heka Store ve Ayaklı Lambaderleri

AK Parti ve CHP mecliste “RANT” ittifakı mı yaptı?

Anadolu Hastanesi'nden gazetecilere büyük indirim!..

Puan Durumu Süper Lig - Turkinform.com.tr

Kızılay'dan 'Acil kan' çağrısı

Gidiyorum ile Antalya Uçak Bileti Almanın Kolay Yolu!

Emekli madenciden Kızılay’a büyük bağış

Kdz. Ereğli'de denize giriş yasaklandı

Sesli, Zafer Partisi'ni ziyaret etti

Hasbeyler açık hava sinemasında buluştu

Turgut Tanyıldız vefatının birinci yılında dualarla anıldı

Sosyal medyadan haykırdı: Adalet istiyorum

Zafer Partisi Kdz.Ereğli’de Turan Dönemi Başladı

“Sansür bugün geçmiş yılları mumla aratır hale gelmiştir”

Çağlayan gazetecilerin bayramını kutladı

Çolakoğlu’ndan bölgeyi heyecanlandıran yatırım müjdesi

Eski tip sürücü belgeleri için son tarih...

Kdz. Ereğli'de Fındık Sezonu Yaklaşıyor: Alımlar 1 Eylül'de Başlayacak

Tatilinizi Şansa Bırakmayın: Fethiye Kiralık Villa İçin HepsiVilla.com'un Muhafazakar Seçeneklerini Keşfedin

Kaymakam Yılmaz Ayağının Tozuyla Nişan Yüzüğü Kesti

Hasbeyler Köyü’nden Bursa ve Çanakkale gezisi

Çileğin En Tatlı Hâli Ereğli’de: Miss Mix Çilek, Ereylin AVM'de Açıldı!

Gözdem Burak Turizm’den Bayanlara Özel İstanbul Alışveriş Turu!

KLİNİK PSİKOLOG ŞULE ABACI EREL YENİ OFİSİNDE

Nilda Erva Özdemir, Zonguldak'ın gururu oldu

İPEKSİROTALAR İLE SEYAHAT HAYALLERİNİZ GERÇEK OLUYOR!

Yükleniyor

Sahte emeklilik raporu operasyonunda 4 tutuklama talebi

Ereğli-Devrek yolunda kaza:6 yaralı

Evinin Önünden Kayboldu

Defineciler suçüstü yakalandı

Düzce’de uyuşturucu operasyonları: 4 şüpheli tutuklandı

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Kamyonun çarptığı ticari taksi yayaların arasına dalıp dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Yaşlı kadın dalgalara kapıldı... Hayat mücadelesi veriyor...

25 işyeri mühürlendi, 62 işyerinin ruhsatı iptal oldu

Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı

Kdz. Ereğli’nin sevilen muhtarı Gündoğdu vefat etti

Kdz. Ereğli Kızılay Türkiye birincisi oldu

AK Parti ve CHP mecliste “RANT” ittifakı mı yaptı?

Anadolu Hastanesi'nden gazetecilere büyük indirim!..

Kızılay'dan 'Acil kan' çağrısı

Gidiyorum ile Antalya Uçak Bileti Almanın Kolay Yolu!

Kdz. Ereğli'de denize giriş yasaklandı

Sesli, Zafer Partisi'ni ziyaret etti

Turgut Tanyıldız vefatının birinci yılında dualarla anıldı

“Sansür bugün geçmiş yılları mumla aratır hale gelmiştir”

Zafer Partisi Kdz.Ereğli’de Turan Dönemi Başladı

Ereylin AVM’de ünlü yazarların imza günleri başlıyor

Seçim bitti, çalışmalar durdu… Kdz. Ereğli’ye ceza mı kesildi?

Seçim bitti, çalışmalar durdu… Kdz. Ereğli’ye ceza mı kesildi?

Zonguldaklı gazeteciler, Tahsin Erdem’den özür bekliyor

Direkler Tehlike Saçıyor

Demirtürk uyardı: “Acil önlem alınmalı”

Kdz. Ereğli'de bir gemi karaya oturdu... Mürettebat kurtarılmayı bekliyor...

ERDEMİR yönetimi TSO'yu ziyaret etti

Mancar suşi geldi

Balıkçılar Güvenli Limanlara Sığındı

Yağmur etkisini gösterdi… Çaylıoğlu’ndan geçiş yok…

Kdz. Ereğli OSB’den dereye kimyasal atık

Köprü yıkılmak üzere… İki köy diken üstünde…

Kdz. Ereğli için tehlike uyarısı yapıldı

Şimşekler geceyi aydınlattı

Valilikten toz uyarısı

Saffet Bozkurt, Ormanlı'ya Doğalgaz Müjdesi Verdi

Armutçuk Madenci İlkokulu Öğrencileri Fidan Dikti

Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

Emekli madenciden Kızılay’a büyük bağış

Hasbeyler açık hava sinemasında buluştu

Kaymakam Yılmaz Ayağının Tozuyla Nişan Yüzüğü Kesti

Nilda Erva Özdemir, Zonguldak'ın gururu oldu

İPEKSİROTALAR İLE SEYAHAT HAYALLERİNİZ GERÇEK OLUYOR!

Miniklerin Eserleri Sergiye Dönüştü, Büyük Beğeni Topladı

Hangi Mekâna Hangi Doku? Mat, Yarı Mat ve Parlak Boyalar Arasındaki Farklar

Aramıza Hoş Geldin Blak Kafe…

Şehit lidere vefa örneği

Ünallar Metal Şirketler Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0